00 31 6 244 65 65 7
Krisztina
Egy évvel ezelőtt jöttem ki a Hoom Au Pairrel. Nem voltam még huzamosabb ideig külföldön, és nagyon féltem, mi fog itt várni rám. A repjegyem megvették, gondoltam, nincs veszíteni valóm, így hát belevágtam. Csilla mindent leszervezett, vártak a reptéren, és nagy szeretettel fogadott a család, akikhez kerültem. Mielőtt eljöttem, nem mertem megszólalni angolul, most folyamatosan beszélek, és már a hollanddal is egész jól elboldogulok. Bármilyen problémám volt, Csilla és a család segített mindenben. Rengeteg olyan helyen jártam, amit eddig csak képekről ismertem, imádom Hollandiát. Az au pair lányok jó fejek, ha kijössz, és szeretnél társaságot,a facebookos csoportunkban szinte 100%, hogy barátnőkre akadsz, akik bármikor segítenek egy- egy jó tanáccsal, közös programokat szerveznek,amikbe betársulhatsz,mert sosem mondunk nemet egy jó bulira. Nagyon sok magyar él kint, nagy valószínűség szerint nem fogod egyedül érezni itt magad. Itt épp a spanyol és brazil au pair lányokkal bulizunk.
Izabella
Életem legjobb döntése volt, hogy Hollandiába jöttem dolgozni au pairként. Igazság szerint ez nem is munka. Persze, a gyerekekkel néha nehéz, de elég, ha csak szeretetet adsz nekik, és máris könnyebb lesz. Én nagyon örülök, hogy Bloemendaalba költözhettem,most már több, mint egy évvel ezelőtt. Nagyon megbecsülnek a családnal. Sőt legutóbb a hostanyuka úgy fogalmazott, hogy nem is akarnak elengedni többet, hisz családtag lettem. Őszinte leszek, ez nem egy olyan állás, amire megalapozhatod a jövőd, de hidd el, egy hatalmas élmény! Még ha csak egy évre maradsz is. A holland emberek nagyon kedvesek es vidámak. Nekem ez az egy év tiszta nyaralás volt. Csodás helyen lakok, és amit a legjobban imádok benne, hogy minden olyan nyugodt. Ha pedig pörgésre vágyok, csak átlibbenek Amszterdamba. Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek a Hoom Au Pairt!
Zsanett
Sziasztok! Zsani vagyok, 2009. februárjában kezdtem au pair-ként dolgozni Hollandiában. 1 évet töltöttem kint, de a szívem a mai napig visszahúz Kicsit féltem, hogy nem ismerek senkit és mi lesz velem egy idegen családban olyan nyelvű gyerekekkel amit nem fogok érteni. Sőt, hogy fokozzuk az izgalmakat, akkor még angolul sem tudtam De Csilla mindenben segített, abszolút nem éreztem magam elveszve, bármi kérdésem volt rá mindig számíthattam. Nemcsak az van, hogy kimész és magadra vagy maradva minden kérdéseddel. 5 gyerkőcre és két labradorra vigyáztam, a család nagyon aranyos volt, úgy kezeltek mint egy családtagot. Befizettek egy holland tanfolyamra, közben megtanultam angolul is. A közös vacsorák alatt végig beszélgettünk és viccelődtünk. Imádtam őket és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. A társasági életről annyit, hogy a hoom au-pair facebook oldalán keresztül megismerkedtem három lánnyal, akikkel életreszóló barátságot kötöttünk. Minden hétvégén összefutottunk, életem egyik legszebb időszaka volt; végigjártuk az országot, rengeteget buliztunk és nevettünk együtt. Mind a mai napig ábrándozunk Hollandiáról, amikor összeülünk egy kávéra. Végül, de nem utolsósorban pedig annyit, hogy az ország bámulatosan szép, rendezett, tiszta, az emberek nagyon kedvesek és segítőkészek, nem beszélve a helyesebbnél helyesebb fiúkról és mindenki beszél angolul Ha szeretnél egy kis önállóságot tanulni, egy új világot látni bámulatos tulipánföldekkel és szélmalmokkal, jófej emberekkel ismerkedni, bulizni vagy esetleg egy kis pénzt gyűjteni, akkor egy próbát megér.
Aniko
Sziasztok Lànyok! Szerintem okkal kerestetek fel ezt az oldalt es jelentem megtalatatok a legjobbat. En 2009 Marciusaban mentem ki Csilla segitsegevel. A mai napig ugy emlegetem hogy eletem legjobb egy eve volt. A csalad akihez kerultem nem Holland csalad volt hanem angol, de ugyan olyan kedvesek es aranyosak voltak mint a Holland csaladok. Csilla mindent leszervezett a telefon kartya mar acsaladnal vart, es persze sokat beszeltem Csillaval is hogy minden rendben van szuksegem van e valamire. Egy kislanyra vigyaztam es a mai napig tartom a kapcsolatot vele es a szulokkel is. Elejen en is feltem, mint gondolom ti is feltek, kivel fogom tolteni a szabad idomet, mit fogok csinalni? Na ez ne legyen kerdes, nekem 3 nagyon jo baratnom lett, Azt hiszem miattuk is mar megerte volna kint lenni. De a sok program amit szerveztunk, a kirandulas, a buli es persze a a nemzetkoz kapcsolatok bovitese(Holland pasik), minden percet elveztem. Tehat ha gondolatban meg van az elhatarozas hogy szeretnel menni akkor, hajra mert biztos vagyok benne hogy nem fogjatok megbanni ahogy en sem bantam meg.
Barbara
Nagy Barbara vagyok, 20 éves, egy évvel ezelőtt, 19 évesen vágtam bele ebbe az egészbe. Izgatottan, de mégis kicsit szomorúan, hisz itthon hagytam a családomat, barátaimat, a páromat, az eddigi életem. Már töltöttem huzamosabb időt külföldön, de mégis mindig olyan nehéz kiszakadni a körforgásból. 2013 szeptemberében kerestem fel Csillát a 'szeretnék aupair lenni' mondatommal. Nagyon segítőkész volt, hihetetlen gyorsan zajlott minden, beszereztem mindent, ami kellett, hogy aupairré válhassam, gyors interjú Pesten, már rá 2 hétre skype interjúm volt egy kedves brédai anyukával, sajnos nem engem választott, túl fiatalnak ítélt meg a feladatra. Elkeseredtem, de Csilla mindvégig biztatott, hogy megtaláljuk a tökéletest. A második család is hasonlóan vélekedett, túl fiatal vagyok. De nem volt időm elkeseredni, hisz máris jött még egy család CV-je. Nagyon szimpatikusak voltak, én is nekik. I'm in, of course! 10 napra rá, oktober 23-án már a gépen ültem, hihetetlen izgatottsággal, félelemmel, hiányérzettel, de mégis várva a megérkezésem. Rotterdamban, pontosabban HIllegersbergen élt a család. Nagyon jófejek voltak, első látásra szeretet! Nagyon örülök, hogy Ők lettek az én host familym, a család része lehettem ez az 1 év alatt szőröstül bőröstül. A nagymama lett a "pótnagymamám", a mai napig beszélünk, izgatottan hívott fel, " mond, hogy felvettek az egyetemre". Igen, sajnos véget ért a kaland, idén már egyetemre járok, de mindenképpen ajánlom mindenkinek! Az élet összes helyzetére felkészít, felnőttem, az angol nyelvtudásom exellent-é vált, ami segítségével bejutottam a áhított szakra az egyetemen. Spanyol, kanadai, lengyel barátnőim lettek, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Együtt voltunk Párizsban, Brüsszelben, Hollandia szerte. Életem élményének tekintem, köszönöm Csilla!
Krisztina F
Fél éve élek Arnhemben. Mindig is nagyon vágytam Hollandiába,ebbe a gyönyörű kis országba,ahol nagyszerű az élet. Mindezt Csillának köszönhetem,aki segített megfelelő családot találni. Bármilyen kérdésem van,rá mindig számíthatok. Au-pairnek lenni azért is nagyszerű dolog,mert a munka mellett (ami igazából egyszerű mindennapi teendőkből áll) sok szabadidő van,amikor ki tudunk mozdulni az itt szerzett barátokkal. Nagyon sok szuper hely van Hollandiában... Mindenkinek csak ajánlani tudom az au-pair munkát és kizárólag Csilla közvetítése által,akkor biztosan nem ér csalódás,amikor elfoglalod 'új otthonodat'.