00 31 6 244 65 65 7
A Hoom au pair egy magyar kezekben lévő holland au pair (babysitter) közvetítő iroda, amely arra specializálódott, hogy magyar au pair-eket megfelelő válogatás és felkészítés után elhelyezze Hollandiában élő csaláoknál. A mi működésünk abban különbözik a többi irodától, hogy mi személyesen ismerkedünk meg úgy az au pair jelentkezőkkel, mint a családokkal annak érdekében, hogy mindkét fél megtalálja a számára legideálisabb jelöltet. Az évek során mindkét országról szerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal is ezt a célt szeretnénk elősegíteni.

Megtalálni az adott au pairhez illő ideális fogadó családot, nagy kihívás minden iroda számára. Melyik az a család, amelyik téged mint új családtagot befogad, illetve az, ahol te is a legjobban otthon érzed magad. Ebben szeretne a Hoom segíteni.

A magyarországi személyes találkozó az első lépcsőfoka egy bizalmas és hosszútávú együttmüködésnek az au pair és a Hoom között. Az itt készített rövid angol nyelvű videó interjú egy plusz segítség a családoknak a lehető legmegfelelőbb kép kialakítására a leendő au pairről. E találkozó alkalmával tartunk egy rövid tréninget magyarul, amivel szeretnénk az au pair-eket felkészíteni a hollandiai szokásokra és megtanítani a mindennapok apró trükkjeire. A célunk az, hogy az ott eltöltött 1 év alatt tanulásban és tapasztalatokban sikeresek legyetek, és ennek a megvalósításához bármikor bizalommal fordulhattok hozzánk.

Hoom au pair egy olyan egyedülálló Holland-magyar közvetítő iroda, amely mindig ott van ahol szükség van rá.